nedjelja, 28. veljače 2016.

Patricija i Adriano osvojili medalje u Sloveniji

Adriano i Patricija
Na sanjkaškoj stazi „Savska jame“ u Planini pod Golicom pored Jesenica održana je sanjkaško natjecanje za Kup Slovenije. Sannjkaški klub „Jesenice“ uspješno je pripremio stazu, a snijeg koje je padao tijekom natjecanja samo je popravio ukupan pozitivan dojam. Na natjecanju su nastupili i članovi SK „Prepnek“ iz Delnica i u konkurenciji 50 natjecatelja postigli sljedeće rezultate. 

Patricija Urbanc u kategoriji starijih djevojčica osvojila je prvo sa ukupnim vremenom nakon dvije vožnje 2:29.84, dok je u kategoriji dječaka Adriano Ferletta dovozio do drugog mjesta sa vremenom 3:12,62. Ivica Pizent u kategoriji dječaka zauzeo je odlično četvrto mjesto sa vremenom 2:50,31. U veteranskoj kategoriji Sandro Ferletta zauzeo je deveto mjesto sa vremenom 3:08,97, dok u najjačoj seniorskoj kategoriji na šestom mjestu završio je Milenko Vujnović sa vremenom 2:22,59, dok je Franjo Mance završio na sedmom mjestu sa vremenom 2:33,44. 

Prepnek sa članovi SK "Jesenice" nakon utrke!
Narednog vikenda natjecanja se nastavljaju u Sloveniji ako vremenske prilike dozvole, u subotu je ponovno utrka na stazi „Savska jame“ a u nedjelju na stazu „Sorška planina“ pored Železnika.

REZULTATI

GALERIJA SLIKA 

Nema komentara:

Objavi komentar